USLOVI KORIŠĆENJA

Cijena najma za korišćenje vozila u inostranstvu podrazumjeva pređenih 200 km dnevno. Kilometri koji se pređu preko dozvoljenih (200) obračunavaju se po 0.10€ ili se mogu platiti dnevno 15.00€ za vozila niže klase i 20.00€ za sva ostala vozila. Cjenovnik važi od 01.05.2011 .godine. SEE ALL RENT A CAR zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave.

Plaćanje se može vršiti u gotovini, na žiro račun ili kreditnim karticama.

Depozit je obavezan – kreditna kartica ili gotovina u iznosu koji odredi SEE ALL RENT A CAR.

U cijenu je uključeno obavezno osiguranje protiv odgovornosti za štetu pričinjenu trećim licima.

U slučaju štete, KORISNIK je dužan pozvati SEE ALL RENT A CAR i obavijestiti ga.

Ukoliko je vozilo ukradeno sa originalnim ključem ili originalnom saobraćajnom dozvolom, odnosno ukoliko ne prijavi krađu MUP-u i obezbijedi njihov zapisnik, KORISNIK je dužan nadoknaditi SEE ALL RENT A CAR-u štetu u iznosu 100% vrijednosti novog vozila.

Kasko osiguranje ne podrazumjeva osiguranje od štete pričinjene pod dejstvom alkohola, droge i drugih opojnih sedativa, vožnje bez vozačke dozvole, kao i kada se u vozilu nalazilo više lica od broja registrovanih sjedišta.

Gorivo plaća korisnik, osim u slučaju da vrati istu količinu goriva i istog kvaliteta koji je preuzeo.

​U slučaju gubljenja ključeva ili saobraćajne dozvole, korisnik je dužan nadoknaditi štetu u iznosu od 1000 €. Za vrijeme trajanja zakupa, SEE ALL RENT A CAR ne snosi nikakvu odgovornost za kršenje odredbi saobraćaja na putevima od strane KORISNIKA, niti nadoknaduje troškove eventualne opravke guma, putarinu isl.